Fietsen

Een nieuwe fiets nodig? Kom langs en laat je adviseren!

Bij Ditec Tweewielers hebben wij een groot aanbod fietsen. Best lastig om te kiezen welke fiets voor jou geschikt is.

Daarom adviseren wij je in de winkel over de mogelijkheden. Heb je een fiets nodig voor dagelijks gebruik of een fiets voor lange afstanden. Een E-bike of een cargofiets, wij hebben veel fietsen in de showroom staan.

Misschien ben je opzoek naar een racefiets, mountainbike of een strandfiets. Ook hierin kunnen wij jou adviseren. Doordat wij fanatieke fietsers zijn met ervaring in wedstrijden helpen wij jou kiezen. Laat je adviseren door onze MTB en strandspecialist Bram Rood oud Nederlands kampioen MTB Marathon.

Wij hebben een grote voorraad occasions. Gebruikte fietsen voor een scherpe prijs. Van E-bike tot racefiets. Kom langs in de winkel voor het actuele aanbod tweedehands fietsen.

De volgende merken fietsen hebben wij in onze winkel. Niet alles is op voorraad maar wij kunnen jouw wens binnen een paar dagen leveren.

  • Gazelle
  • Cortina
  • Maronne Bikes
  • Ridley
  • Isaac
  • Niner

Gazelle Premium dealer

Ditec Tweewielers is de Gazelle Premium dealer van Langedijk en omstreken.

Voor de meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen kan je bij ons terecht. Je hebt dan de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Wij bieden je exclusieve Gazelles – het Gazelle Ultimate assortiment – en unieke actiefietsen. Ook staan wij je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

fiets gazelle premium dealer langedijk Ditec2wielers
Gazelle orange CX
Cortina roots transport
Maronne Bikes
ridley
isaac cycles

Uw nieuwe fiets met advies op maat!

Zoek je een nieuwe fiets dan ben je bij ons op het juiste adres. Samen met jou bekijken wij welke wensen je hebt en waaraan de fiets moet voldoen. Je kunt op diverse fietsen een proefrit maken zodat jezelf kunt ervaren of deze voor jou geschikt is.